zápis z valné hromady 2011

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY TJ SOKOL MALÍKOVICE ze dne 8.dubna 2011 Kontrola usnesení Plán práce rok 2010– všechny body splněny Plán práce na rok 2011 – odsouhlaseno FINANCE Vyúčtování na župu za rok 2010 –výkazy zisků a ztrát, odevzdáno Roční vyúčtování nákladů za rok 2010- Zaplaceny poplatky vodné a stočné, el. energie -předneseno Byl zrušen účet u České spořitelny a založen nový od 1.1.2011 u FIO Banky- pobočka Kladno Daňové přiznání za rok 2010- odevzdáno na FÚ Slaný Provedena inventarizace drobného majetku Z výběrů od členů sokola na finanční dar po povodních TJ Sokol Chrastava bylo posláno z účtu 2 620,00 OU Malíkovice přispělo 1.4. 2011 dotací na děti-sport 3000,- Žádost hospodářky o včasné zaplacení známek na rok 2011 do konce dubna. Upozornila, že ne všichni, kteří využívají sál sokolovny jsou členové Sokola a bylo by vhodné do organizace vstoupit, nebo platit do pokladny příspěvky na otop a energii,vybavení SPORT Registrace sportovních oddílů volejbal a stolní tenis- splněno- odesláno Vencová Informace o turnaji v Czech Bumbac Ballu –výroční - bude v Praze v září. Sokolské hřiště- stálý nepořádek. Z větší části je hřiště využíváno nečleny Sokola,kteří po sobě neumí uklidit- plastové lahve,papíry.Hřiště je oploceno pouze drátěnkou,je tam volný vstup pro děti a mládež z obce Cvičebna je k dispozici dle domluvy RŮZNÉ Protipožární zabezpečení- byla provedena revize-kontrola komínu Kronika za roky 2000-2010 byla uzavřena- novou vyrobil br.Staněk Stavební práce na opravách v sokolovně trvá- zodpovídá br.Mittlbach V roce 2010 odpracováno 2 111 hodin Poděkování J.Charvátové a T.Charvátovi za vedení a udržování klubovny Marie Vencová Tomáš Charvát Přítomno 27 členů, 1 host